VIERAANVARAISUUS JA SOPIMUS

Vieraanvaraisuus ja hyvinvointi ovat voittava yhdistelmä ja Jacuzzi®-yhtiön huippuosaamisaluetta, tuotteidemme hyödyistä iloitseminen parantaa ja lisää vieraiden tyytyväisyyttä heidän koko vierailun ajan.
Jacuzzi®-tuotteet ja hoidot pohjautuvat hyvinvoinnin laajaan käsitteeseen ja ne tarjoavat asiakkaillesi ainutlaatuisia kokemuksia. Osallistuminen Jacuzzi®-yhtiön kumppanuusohjelmaan on menestyksen takuu uudentyyppisten asiakkaiden, lisääntyneiden käyttöasteiden ja palveluista veloittamismahdollisuuksien ansiosta.

ESIMERKKITAPAUS

KAUPALLISET TUOTTEET

HYVINVOINTI SAATAVILLASI…

ESIMERKKITAPAUS

Yhden sijaintipaikan yhdestä asennuksesta moninkertaisiin tai monien sijaintipaikkojen asennuksiin ja jaettuihin hyvinvointialueisiin, vuosien kuluessa Jacuzzi® on koonnut merkittävän asiakaskunnan. Täältä löydät tietoja Jacuzzi®-yhtiöön luottavista hyvinvointialan asiakkaista sekä esimerkkitapauksia.

Asiakkaiden suositteluja

Esimerkkitapaukset tarjoavat katsauksen todellisiin asiakkaisiin sekä miten Jacuzzi integroidaan liiketoimintaan, jotta asiakkaat voivat kasvaa ja saada huomattavia voittoja investoinneilleen.

KAUPALLISET TUOTTEET

Jacuzzi® kaupalliset tuotteet tarjoavat hyvinvointiratkaisuja, jotka antavat ylellisyyden ja hyvinvoinnin kokemuksia asiakkaillesi. Täydellinen kaupallisten tuotteiden valikoima on suunniteltu intensiiviseen käyttöön ja se tarjoaa ratkaisuja yksittäisiä asennuksia sekä jaettuja hyvinvointialueita varten.

Kylpylät

Vieraanvaraisuutta varten toteutetut kylpylät ovat täydellinen tila, jossa voidaan vaalia hyvinvoinnille, hauskanpidolle tai mielen vapauttamiseen omistettuja hetkiä.

Saunat

innovatiivinen muotoilu ja erinomainen suorituskyky täyttävät kaikki ammattimaisten käyttäjien tarpeet.

HYVINVOINTI SAATAVILLASI….

Kaupallisten Jacuzzi®-ratkaisujen avulla hotelli, lomakylä tai terveyskylpylä voi muuttua uudistuksilla ja saneerauksella kohteeksi, joka tarjoaa vierailleen ainutlaatuisen ja muistorikkaan kokemuksen.
Tutustu hyvinvointiin saatavillasi …

TERVEYSKYLPYLÄT

Investoimalla Jacuzzi®:iin terveyskylpylä saa takuun, että se voi tarjota hyvinvoinnin lisäksi ainutlaatuisia ja muistorikkaita kokemuksia.

Hotel

The prestige of wellness treatments from Jacuzzi® commercial products enhances the enjoyment of a hotel stay to deliver a unique and memorable guest experience.

LOMAKYLÄT

Räätälöimme liiketoimintaasi sopivan ratkaisun, jonka avulla vieraasi viihtyvät paremmin ja lisäksi he saavat muistorikkaan kokemuksen.