SWIM SPA -ALTAAT

Jacuzzi® Swim Spa on sopiva heille, jotka haluavat pitää huolta kunnostaan tai lisätä vesipohjaista tai aerobista kuntoilua harjoitusohjelmaansa.
Jacuzzi® Swim Spa vaatii paljon vähemmän tilaa kodissa tai puutarhassa tavalliseen uima-altaaseen verrattuna ja se tarjoaa jopa vahvimmalle uimarille upean uintikokemuksen ympäri vuoden.
On tarjolla kolme erilaista Jacuzzi® Swim Spa -kokoelmaa: PowerActive™, PowerPro™ ja PowerPlay™

PowerPro™

Jacuzzi® Swim Spa PowerPro™ -kokoelma yhdistää parhaan vesiteknologian ja Jacuzzi® PowerPro® suuttimien terapeuttisen voiman tarjoten markkinoiden parhaan uintikokemuksen.

PowerActive™

 Jacuzzi® Swim Spa PowerActive™ -kokoelma on täydellinen vesikuntoiluun ja perheiden hauskanpitoon, se yhdistää helpon vesiharjoittelun ja ympärivuotisen uima-altaan hauskuuden.

PowerPlay™

Jacuzzi® Swim Spa PowerPlay™ on ainutlaatuinen ja se tarjoaa kaksi toimintoa yhdessä. Vastavirta-altaana se on ihanteellinen harjoitteluun kodin puutarhassa, koska se sopii pieniinkin tiloihin. Porealtaana se on taas ihanteellinen perheen ja ystävien rentoutumiseen sen suuren koon sekä kahdeksan ergonomisen ja mukavan istuimen ansiosta.